VREI SĂ AI AMINTIRI DE LA EVENIMENTUL TĂU ?

Fiecare eveniment pentru noi este o mare aventură. Ne dorim sa punem in valoare experiența, echipamentele profesionale si creativitatea noastră in armonie deplina cu protagoniștii evenimentului in care ne implicam. Prin imagini foto si video profesionale, îți vei putea aminti bine ce s-a intamplat in acea zi, inclusiv emoția care a însoțit-o.

VREI SĂ AI AMINTIRI DE LA EVENIMENTUL TĂU ?

Dar, din moment ce o imagine valorează o mie de cuvinte, așteptăm cu nerăbdare să vă arătam câteva dintre lucrările noastre, astfel încât să puteți vedea concret despre ce vorbim.
PORTOFOLIU BOTEZ

Botezurile sunt pline de momente tandre care merită să fie surprise chiar atunci când au loc. Ne place să facem fotografii și filmări de botez pentru a imortaliza aceste momente trecătoare. Iubim bebelușii și copiii și avem pachete pregătite care se pot adapta cu ușurință nevoilor voastre.

FOTO:

– 1 Fotograf profesionist prezent la BISERICA + RESTAURANT (in limita a maxim 9 ore, pana la maxim ora 24) care capteaza momentele pe care le considera esentiale

– 500 fotografii digitale realizate cu aparatura profesionala, toate fiind individual atent procesate (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), gata de print.

BONUS:

– Dintre cele 500 fotografii digitale, 30 fotografii vor fi selectate si prelucrate cu efecte foto (alb-negru, sepia, alb-negru si color, etc.)

– galerie foto online privata cu link transmis pe email pentru a putea fi distribuit participantilor la eveniment.

VIDEO:

– 1 videograf profesionist prezent la BISERICA + RESTAURANT (in limita a maxim 9 ore, pana la maxim ora 24) care capteaza momentele pe care le considera esentiale

–  FILMARE 4K 3840x2160P cu o camera video profesionala, cadre lungi, surprinderea si selectia momentelor esentiale

– 2 ORE DE FILM 4K cu SUNET DE AMBIANTA + ILUSTRATIE MUZICALA (adaugarea de ilustratie muzicala in anumite momente ale montajului video).

MATERIALELE FINALE (FOTOGRAFIILE DIGITALE in format .jpg + MONTAJUL VIDEO in format 4K 3840x2160P) se livreaza ONLINE/CLOUD pe un LINK PRIVAT TRANSMIS PE EMAIL pentru download.

Nota: pretul este valabil pentru evenimentul care se incheie cel tarziu la ora 24:00. Daca se depaseste aceasta ora, atunci se va aplica o taxa suplimentara de 400 lei pentru foto-video.

FOTO:

– 1 Fotograf profesionist prezent: SEDINTA FOTO ACASA, BISERICA, RESTAURANT, in limita a maxim 11 ore, care capteaza momentele pe care le considera esentiale

– 700 fotografii digitale realizate cu aparatura profesionala, toate fiind individual atent procesate (corectii de lumina si culoare, crop si contrast), gata de print.

BONUS:

– Dintre cele 700 fotografii digitale, 30 fotografii vor fi selectate si prelucrate cu efecte foto (alb-negru, sepia, alb-negru si color, etc.)

–  50 POZE vor fi tiparite dupa eveniment in format 10 X 15 cm pe hartie fotografica

– 3 POZE tiparite in format A4 – tip tablou

– galerie foto online privata cu link transmis pe email pentru a putea fi distribuit participantilor la eveniment.

BONUS:

– 1 ALBUM FOTO (“PHOTOBOOK”/ FOTOCARTE) cu dimensiunea 15 X 30 cm (deschis) si 30 pagini pe material extra-rezistent + imagini alese de client (cu 40 fotografii in interior + 2 fotografii pentru coperta fata/spate).

VIDEO:

– 1 videograf profesionist prezent: SEDINTA FOTO ACASA, BISERICA, RESTAURANT,  in limita a maxim 11 orecare capteaza momentele pe care le considera esentiale

–  FILMARE 4K in format 3840x2160P cu o camera video profesionala 4K, cadre lungi, surprinderea si selectia momentelor esentiale

– 2 ORE SI 30 MINUTE DE FILM 4K cu SUNET DE AMBIANTA + ILUSTRATIE MUZICALA (adaugarea de ilustratie muzicala in anumite momente ale montajului video).

BONUS:

– UN VIDEOCLIP (un film rezumat al intregului eveniment cu o durata de 3-5 minute pe o melodie data de beneficiar)

Materialul foto final (in format .jpg) + materialul video final (in format 4K 3840x2160P – fisiere .mp4 codate H.264) se ofera pe un STICK NOU KINGSTON de 128 GB, usb 3.0, CADOU, intr-o cutie de lemn. Putem pune pe Hard diskul clientului, materialul final 4K.

Alegerea fotografului și videografului potrivit are ca efect oprirea timpului în loc, surprinderea imaginilor artistice care sa descrie cât mai clar și romantic povestea voastră. Avem ca domeniu principal de activitate fotografierea și filmarea evenimentelor private (nunți, botezuri, cununii, onomastici, etc.) si corporate / productie TV. În timp, am acumulat o vastă experiență în domeniul foto video. Punem pasiune în ceea ce facem la nunti, botezuri si alte evenimente speciale, de asemenea oferim seriozitate maximă și calitate deosebită, care să satisfacă și cele mai alese gusturi.