Ești gata să creezi cartea foto de nuntă  sau albumul foto de nuntă visurilor tale, dar nu știi de unde să începi? Alegerea fotografiilor poate fi copleșitoare, așa că am alcătuit un ghid ușor de urmărit care prezintă cele mai memorabile zece momente pentru a vă ajuta să vă creați amintirea nunții.

Pentru a sărbători pe deplin ziua ta specială, îmbracă-ți pălăria de povestitor și urmărește-ne.

Puteți fi sigur că, cu șabloanele noastre de design elegante și atemporale, v-am făcut cât mai ușor posibil să creați o carte foto frumoasă și plăcută din punct de vedere estetic, care este la fel de șlefuită ca a oricărui profesionist.

pentru mai multe detalii despre footocartile noastre  click aici 

1. Stabiliți scena

(Recomandările noastre foto: locația ceremoniei de nuntă, invitația de nuntă, decor și flori)

Fiecare poveste grozavă începe cu o introducere definitorie. Începe-ți albumul de nuntă cu fotografii de nuntă care stabilesc povestea zilei tale – o astfel de zi are multe etape, așa că este important să documentezi fiecare parte pentru a o onora. Pregătește scena cu imagini care stârnesc emoție și dă tonul pentru ceea ce urmează.

Cele mai bune albume de nuntă încep de obicei cu o fotografie interesantă de deschidere. Vă recomandăm o fotografie a invitației de nuntă. Acest lucru este, de asemenea, important pentru că este una dintre primele părți ale unei ceremonii de nuntă: anunțarea invitaților tăi că se apropie o ocazie specială.

În continuare, însoțește invitația cu fotografii ale locului nunții pentru a prezenta locul unde va avea loc marele eveniment. Acest lucru va crea o atmosferă a evenimentului interesant care urmează în cartea dvs.

 

2. Pregatirea

(Recomandările noastre fotografice: coafură și machiaj, rochia, costumul, inelul de logodnă și verighetele, parfumurile zilei nunții, papioanele și buchetele de mireasă)Recomandările noastre fotografice: coafură și machiaj, rochia, costumul, inelul de logodnă și verighetele, parfumurile zilei nunții, papioanele și buchetele de mireasă)

Cu scena pregătită, este timpul să sapă în detalii. Încercați să includeți fotografii cu pregătirile. Sunt momente foarte importante, dar discrete ale zilei nunții, pline de emoții amestecate precum entuziasm, așteptare și poate puțină nervozitate la noua viață care te așteaptă după ziua cea mare. Deoarece atât dvs., cât și partenerul dvs. folosiți acest timp pentru a reflecta individual asupra zilei următoare, asigurați-vă că dedicați mai multe pagini de șabloane de imagini mari pentru a surprinde cu adevărat acele emoții.

Împreună cu fotografiile dvs., partenerului dvs. și, eventual, a petrecerii de mireasă, asigurați-vă că amestecați fotografii cu rochia sau costumul de mireasă, inelul și verighetele dvs. de logodnă, parfumurile zilei nunții, pantofii și papioanele. Aceste mici detalii nu trebuie trecute cu vederea.

Dacă ați făcut o „prima privire”, acum ar fi momentul perfect pentru a adăuga aceste imagini. Oferă o narațiune vizuală a „dezvăluirii” cu fotografii frumoase de reacție.

3. Ceremonia

(Recomandările noastre fotografice: invitați, cortegiu nupțial, plimbare pe culoar, fotografii de reacție, ținerea de mână, schimbul de jurăminte, lecturi, semnarea certificatului de căsătorie, primul sărut, întoarcerea la altar).

Totul se reduce la acest moment, motivul pentru care toată lumea este acolo: ceremonia. Surprindeți esența acestei pietre de hotar frumoase și memorabile incluzând fotografii de nuntă care vă ajută să spuneți în mod creativ fiecare moment al nunții voastre.

Includeți fotografii cu sosirea oaspeților în cele mai bune haine. Căutați acele fotografii speciale de nuntă care surprind esența felului în care se simt oaspeții: momentele de râs și zâmbete adaugă farmec cărților foto de nuntă.

Dacă le aveți, includeți câteva fotografii cu voi doi chiar înainte de ceremonie, cu un moment înainte să vă priviți pe culoar. Dragostea și emoția pe care le exprimă aceste fotografii de nuntă vor vorbi de la sine. Odată ce ceremonia a început, este momentul perfect pentru a include instantanee ale petrecerii de nuntă, dacă există. Apoi marea dezvăluire: mireasa sau mirele mergând pe culoar. Și, bineînțeles, fotografiile de reacție pentru a retrăi acel scurt moment din nou și din nou. Aceasta este una dintre cele mai memorabile părți ale nunții tale, așa că fă-i dreptate cu șabloanele noastre mari de imagini pentru a le face să strălucească cu adevărat.

E timpul pentru fotografiile ceremoniei. Poate include un amestec de invitați, procesiunea de nuntă, lecturi ale invitaților, schimbul de jurământ, semnarea certificatului de căsătorie și primul sărut. Fotografia care surprinde primul tău moment ca proaspăt căsătoriți, mergând pe culoar, merită o pagină dublă de la sine. Acum veți avea un public captiv, care va simți toată emoția zilei.

Sfat FloryMedia: pentru o atingere unică, optați pentru un șablon de imagine care include o casetă de text, astfel încât să puteți adăuga o copie a jurământului dvs.

4. Ora de cocktail

(Recomandările noastre fotografice: momente sincere cu invitații, mâncare, băutura).

Cu jurămintele pronunțate, este timpul să sărbătorim. Căldura și dragostea care înconjoară mulțimea vor fi evidente în toate fotografiile acestui moment. Asigurați-vă că includeți câteva dintre fotografiile sincere care surprind emoțiile dvs. și ale invitaților dvs.: zâmbetele, îmbrățișările de felicitare și toasturile cu șampanie.

5. POZE DE GRUP

După ceremonie este momentul perfect pentru a începe să adăugați câteva dintre acele fotografii de grup mai formale. Este de așteptat ca fotograful să fi surprins o bună varietate de imagini ale mirilor, familiei și prietenilor cei mai apropiați. Aceasta poate fi o secțiune deosebit de dificil de selectat, deoarece probabil aveți o mulțime de fotografii frumoase de grup de inclus. Dar dacă aveți prea multe imagini pe pagină poate face cărțile foto de nuntă să pară puțin aglomerate, mai degrabă decât simple și elegante.

Pentru fotografiile de grup, vă recomandăm să vă concentrați pe 2-4 imagini pe pagină pentru a vă asigura că toate fețele sunt clar vizibile. Dacă ați reușit să fotografiați toți invitații la nuntă, optați pentru un șablon de pagină dublă cu o singură imagine pentru un factor wow.

6. Portrete de proaspăt căsătoriți

Dedică câteva pagini din albumul de nuntă portretelor tale preferate de proaspăt căsătoriți. Aceasta este o zi din viața ta în care (sperăm) arăți și te simți cel mai bine, iar fotografiile te duc înapoi în acel moment este prețios. Cheia atunci când alegeți ce fotografii să includeți este să vă concentrați pe calitate în detrimentul cantității. Nu vă simțiți presați să includeți totul, credem că simplu este mai bine.

 

7. Recepția

(Recomandările noastre fotografice: Locul recepției, mese, felicitări, decor, invitați, intrarea cuplului, catering și băuturi)

Ceremonia de nuntă poate schimba locația și atmosfera pentru a se muta la recepție, un moment și mai festiv, perfect pentru a interacționa și a întări legăturile cu invitații tăi. Înainte de sosirea oaspeților, pregătiți scena cu câteva fotografii cu locația și decorul banchetului. Nu uitați să surprindeți micile detalii cu care ați petrecut mult timp: mesele, locașurile și meniurile.

Includeți fotografii cu mirii care intră în cameră, urmate de mulți dintre invitații care se bucură de banchet, cu un amestec bun de fotografii pozate și sincere pentru a surprinde starea de spirit.

8. Discursuri

Apoi toată lumea se pregătește să asculte discursurile. Vă recomandăm să includeți cel puțin o fotografie a fiecărui invitat care a ținut un discurs, împreună cu câteva dintre reacțiile invitaților. Amestecă fotografii cu tine, partenerul tău și publicul râzând, aplaudând, toastind și plângând pentru a surprinde toate emoțiile acestui moment împreună.

Sfat FloryMedia: O atingere minunată ar fi să includeți o copie a celor mai memorabile discursuri pe care nu doriți să riscați să le uitați vreodată.

9. Tăierea tortului

Tortul de nunta, punctul culminant, merita sa fie in centrul atentiei. Asigurați-vă că includeți câteva fotografii ale tortului în toată gloria sa delicioasă înainte de a-l tăia.

10. Dansul mirilor

Sărbătoarea continuă. În acest pas îți poți dezlănțui creativitatea, așa că nu ezita să adaugi fotografii cu adevărat distractive pentru a-i da o notă în plus.

Pe măsură ce noaptea se apropie de sfârșit, faceți o declarație puternică încheind albumul cu o fotografie de închidere uimitoare. O fotografie cu tine și partenerul tău ieșind împreună din cameră, un instantaneu cu publicul dansând sau o pereche de tocuri aruncate pot fi tușa finală perfectă pentru un album excepțional.

Până când vei întoarce ultima pagină, toți cei care se bucură de albumul tău de nuntă vor fi parcurs o călătorie plină de bucurie și emoție, retrăind magia acelei zile speciale.

Alcătuirea fotografiilor de nuntă nu este o știință exactă, dar dacă sunteți în căutarea unui ghid ușor de urmat pentru a crea un album foto de nuntă frumos care să surprindă momentele care contează cel mai mult, nu căutați mai departe. Cu acest ghid, fotografiile nunții tale vor prinde viață și povestea zilei tale va fi reflectată frumos.

 

Ti-ai comandat deja fotocartea ta de nunta?