VREI SĂ AI AMINTIRI DE LA EVENIMENTUL TĂU ?

Fiecare eveniment pentru noi este o mare aventură. Ne dorim sa punem in valoare experiența, echipamentele profesionale si creativitatea noastră in armonie deplina cu protagoniștii evenimentului in care ne implicam. Prin imagini foto si video profesionale, îți vei putea aminti bine ce s-a intamplat in acea zi, inclusiv emoția care a însoțit-o.

VREI SĂ AI AMINTIRI DE LA EVENIMENTUL TĂU ?

Dar, din moment ce o imagine valorează o mie de cuvinte, așteptăm cu nerăbdare să vă arătam câteva dintre lucrările noastre, astfel încât să puteți vedea concret despre ce vorbim.
PORTOFOLIU CORPORATE

FOTO-VIDEO CORPORATE

O imagine sau un videoclip corporate trebuie să reflecte spiritul companiei

și să transmită valorile acesteia, dar trebuie să fie și atractiv

pentru a ajunge la cât mai mulți oameni posibil.

Idee

Vreau să fac ceva diferit, dar ... Cum pot explica serviciile mele? Vă ajutăm să concepeți videoclipul într-un mod atractiv.

Dezvoltare

Scriem scenariul, înregistrăm imaginile, sunetul, post-producția ... ne ocupăm de toată dezvoltarea de la început până la sfârșit.

difuzare

Vă ajutăm să lansați videoclipul dvs. până la punctul a-l încărca pe canalele de difuzare.

Puterea videoclipurilor corporate

Videoclipurile corporate vă ajută să arătați lumii cum este compania dvs., de asemenea oferă informații importante și  vă prezintă echipa. Spuneți lumii ce face compania dvs. și cum lucrați.

Realizăm videoclipuri corporate pentru companii adaptate pentru publicul online. Companiile care folosesc in promovare videoclipuri de prezentare, atrag mult mai multi clienti si sunt mult mai competitive in piata concurențială. Fotografiile și-au pierdut din forța de prezentare, acum VIDEO ESTE REGE.

Puterea FOTOGRAFIilor corporate

Prin fotografiile corporate vă puteti promova cu succes serviciile pe care le oferiti, produsele pe care le produceți, echipa cu care lucrati . Scopul este sa convingeti cat mai repede publicul catre care va îndreptați atenția.

Realizăm fotografii corporate intr-un mod profesional, folosind echipamente de ultima generație. Punem la dispoziția dvs. energia, creativitatea și experiența pe care o avem ca să vă fim cât mai de folos în ceea ce doriți să promovați.prestați


PRODUCTII TV

  •  
  •  
  • INTERVIURI, Reportaje, Documentare, Film de training, Film turistic
  • Videoclipuri: Muzicale, Promoţionale
  • Filme de prezentare: Film de prezentare firme / corporatii, Film pentru târguri şi expoziţii, Filme demo pentru actori, dansatori, interpreţi şi trupe
  • Spoturi publicitare: Reclame video (TV), Teleshoping
  • voice – over
  • audio pentru call center