Flory Media

Cu o experiență de peste 20 ani în domeniul producției foto-video,  Florymedia are o echipa formată din persoane cu experiență.

Reprezentantul echipei a absolvit 2 mastere universitare în domeniul media (cu o durata totală de 3 ani si jumătate) + un curs TV de 5 luni organizat de rețeaua de televiziune CBN din SUA împreună cu Cristi Țepeș, realizator la Televiziunea Română – TVR. Ceilalți membrii ai echipei au și ei pregătire de specialitate în domeniul foto-video – absolvenți de imagine de film și TV, inclusiv cursuri acreditate de fotograf profesionist. Deasemenea, aceștia lucrează în domeniu, iar experiența lor adaugă un plus valoare calității serviciilor noastre.

Printre clientii noștrii se numără: firma Oxentia Tourism, firma Romtehnochim – Emex, Biserica baptistă Bunavestire și Ruah din București,  fundația culturală „Lowendal”, firma Next Door Solution, Agenția Imobiliară Figure8, Dezvoltator.eu, firma Mureș Vest Arad, Alessandro design, Federația Comunităților Evreiești din Romania, hoteluri și pensiuni, youtuberi și persoane fizice, etc.

Aparatura foto-video pe care o deținem este de ultima generație (CAMERE VIDEO PROFESIONALE SONY și APARATE FOTO CANON 5D + alte echipamente profesionale pentru imagine și sunet, inclusiv stații grafice și sisteme de stabilizare a imaginii). Dorim ca studiile noastre  în domeniul foto-video împreună cu experiența noastră, să aibă ca rezultat servicii de calitate și să producem satisfacție în rândul beneficiarilor noștrii.

Deținem un studio foto-video și o cameră izolată fonic pentru înregistrarea audio “voice-over” pentru spoturi audio și coloana sonoră la spoturile video.

De ce noi? Cu ce ne diferentiem pe piata de profil?

– urmarim in primul rand satisfactia si multumirea beneficiarilor nostrii 

– calitate profesionala si atentie sporita la detalii, urmarind sa obtinem imagini profesionale si artistice

– filmare 4K la toate pachetele noastre (la cerere, oferim si filmare FULLHD ca bonus)

– seriozitate, implicare activa, empatie, atitudine calda si prieteneasca din partea echipei foto video pentru o experienta frumoasa si memorabila

– dispunem de cele mai noi si moderne echipamente in domeniul foto video

– formare profesionala de specialitate a membrilor echipei (studii universitare de imagine film si TV, cursuri de specializare recunoscute national si international)

– portofoliu foto video variat si actualizat

– cel mai bun raport calitate / pret de pe piata de profil

– valori si priincipii crestine bazate pe “regula de aur” a Imparatiei lui Dumnezeu: “Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le si voi la fel” (Evanghelia dupa Matei 7:12)

DATE DE CONTACT:

Adresa: București

Email: florymedia@gmail.com

Telefon: 0723448436